Szybki Piec Pieczony Imbir Scallion Lime Sea Bass

Szybki Piec Pieczony Imbir Scallion Lime Sea Bass
Szybki Piec pieczony imbir Scallion Limonka okoń morski wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sos sojowy tamari, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Szybki Piec Pieczony Imbir Scallion Lime Sea Bass, Pieczony bas w paski z olejem imbirowo-cebulowym, oraz Okra z cebulką, limonką i imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wstępnie rozgrzać piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać pierwsze 5 składników i 3 łyżki oleju. W razie potrzeby doprawić pieprzem lub solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Szczotka piekarnik dowód szklane naczynie z 2 łyżki oleju.Ułóż rybę w naczyniu.Łyżka sosu nad rybą, pozostawiając tyle, aby mżeć podczas podawania.Smażyć ryby przez 12 minut, aż nieprzejrzyste.Wierzch z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia40
Magazyn