Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka

Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka
Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną pierś indyka, kukurydzę z całego jądra, mielony kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Szybka i łatwa zupa z indyka, Szybka i łatwa zupa jarzynowa + proste sposoby na zmniejszenie marnotrawstwa żywności, oraz Szybka i łatwa nabiałowa i beztłuszczowa Kolumbijska zupa jarzynowa (Ajiaco Negro).

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Dodaj seler, cebulę, czosnek i indyka. Gotować 5 minut lub aż zmielony indyk jest rumiany, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
3
Dodać 3 szklanki wody i pozostałe składniki z wyjątkiem sera; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe. Chochla 1 1/2 filiżanki zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z 1 łyżka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn