Szybka Fasolka Zapiekana

Szybka Fasolka Zapiekana
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, szybka fasolka po bretońsku może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 16 g białka i 18 g tłuszczu. Za 1,38 dolara za porcję otrzymasz dodatek na 12 osób. Mieszanka musztardy, cebuli, brązowego cukru i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. 2 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 44%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także szybką klasyczną fasolkę po bretońsku, najlepszą fasolkę po bretońsku wszechczasów {koszerną i szybką!} oraz prostą i szybką fasolkę po bretońsku.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż boczek i cebulę, aż boczek będzie chrupiący, a cebula miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odprowadzić krople.
3
Dodaj wszystkie pozostałe składniki; gotować 10 minut.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn