Szybka fasola zapiekana z wędzonym boczkiem
Szybka fasola pieczona z wędzonym boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 355 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka musztardy, fasola po pieczeniu, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola szparagowa z wędzonym boczkiem, Fasolka pieczona z wędzoną kiełbasą, oraz Szybka Klasyczna Fasola Zapiekana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać bekon często aż rumiane i chrupiące, 6 do 8 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Wyrzucić wszystko, ale 1 1/2 łyżki tłuszczu na patelni.
Dodaj cebulę do patelni i często mieszaj, aż zaczną brązowieć i przyklejają się do dna patelni, 7 do 9 minut.
Dodaj fasolę i ich płyn, catsup, brązowy cukier, sucha musztarda, i gotowany boczek; dobrze wymieszać.
Wlać do płytkiej 3-quart zapiekanki.
Piec, Odkryte, w 350 regularne lub Piec konwekcyjny, aż fasola są bulgotanie w centrum, 30 do 40 minut.