Szwajcarski Cukinia Piec
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Szwajcarskiej cukinii. Przepis ten służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 21g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił na miejsce. Jeśli masz granulki bulionowe z kurczaka, pieprz, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheesy Swiss bake, Swiss Potato Bake, oraz Szynka i Szwajcarski brunch Piec podobnych receptur.
Instrukcje
Cukinię i cebulę umieścić w koszyku na parze.
Umieścić w rondlu powyżej 1 cala. z wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i parować przez 4-6 minut lub do momentu, gdy będzie krucho-miękka; odcedzić.
W małej misce połączyć jajka, bulion, włoską przyprawę, musztardę i pieprz; odstawić.
Warstwa połowa mieszaniny cukinii w 1-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Posypać 1/2 szklanki sera szwajcarskiego. Powtórz warstwy.
Wlać mieszaninę jaj na wierzch.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż nóż wyjdzie czysty.