Szwajcarska peklowana wołowina Hash może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 48g tłuszczu i w sumie 724 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,59 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Wystarczy mieszanka masła, cebuli, marchwi i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości. Dodaj ziemniaki, bulion, marchewkę, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średniego; przykryj i gotuj przez 20-25 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie i większość płynu zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj peklowaną wołowinę i pietruszkę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Zdjąć z ognia. Przykryj i odstaw na 5 minut lub do stopienia sera.