Szpinak Smażony W Głębokim Tłuszczu

Szpinak Smażony W Głębokim Tłuszczu
Smażony szpinak może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 207 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,32 USD za porcję. Mieszanka oleju arachidowego, soli i pieprzu, szpinaku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 129 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 99%, to danie jest super. Spróbuj Kurczak Smażony W Głębokim Tłuszczu (Ale O Niskiej Zawartości Tłuszczu!), Indyk Smażony W Głębokim Tłuszczu, oraz Pizza Smażona Na Głębokim Tłuszczu podobnych receptur.

Instrukcje

1
Olej rozgrzać w frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Umieść dużą garść świeżego szpinaku w koszu frytkownicy i zanurz, aby gotować przez około trzydzieści sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
3
Szpinak odcedzić na papierowych ręcznikach i powtórzyć z pozostałymi partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Dodaj trochę soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn