Szpinak Ricotta faszerowana pierś z indyka {z granatem}

Szpinak Ricotta faszerowana pierś z indyka {z granatem}
Szpinak Ricotta faszerowana pierś z indyka {z granatem} jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ricottę, szpinak, arils z granatu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest świetne. Spróbuj Ricotta, szpinak i szynka nadziewane piersi kurczaka Marsala z pinii Pilaf orzechowy, Pieczona dymem pierś z indyka z polewą granatowo-Tymiankową, oraz Pieczona pierś z indyka w kremowym sosie i żurawinowym sosie z granatów dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn