Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni, szpinak i grzyby mogą być niesamowitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 139 kalorii , 4 g białka i 7 g tłuszczu . Za 1,42 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Ten przepis z Taste of Home wymaga oliwy z oliwek, soli, kasztanów wodnych i tymianku lub. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 58% . Ten wynik jest solidny. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Szpinak i grzyby , Szpinak koperkowy z grzybami i Grzyby faszerowane ze szpinakiem .
Instrukcje
1
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż grzyby na maśle i oleju, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blok Sera Colby
Ekstrakt Brandy Lub Ekstrakt Waniliowy
Kwaśna śmietana Lub Kwaśna śmietana Meksykańska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Poblano Chile, Upieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj wino, sos Worcestershire i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 7-8 minut lub do momentu odparowania płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Ostrego Sosu Paprykowego
Sałatka Goya I Przyprawa Warzywna
Płyn Do Gotowania Fasoli Garbanzo
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj szpinak; gotować i mieszać, aż zwiędną. Wymieszaj kasztany wodne; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Opakowań (po 16 Uncji) Mrożonego Groszku, Rozmrożonego
2 Uncje świeżego Sera Mozzarella, Pokrojonego W Kostkę