Szpinak i czerwona papryka kuskus
Szpinak i czerwona papryka kuskus może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 336 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy nakano® - oryginalny, bazylię, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest znakomite. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, saute papryka, cebula i czosnek w oleju, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest miękka, o 6 protokół.
Dodać ocet ryżowy, zioła, sól i pieprz; gotować 1 minutę.
Wymieszać bulion i porzeczki; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z kuskusem i szpinakiem; przykryć i zdjąć z ognia.
Odstawić 5 minut; puszysty kuskus lekko widelcem.