Szparagi z dipem Wasabi-majonez

Szparagi z dipem Wasabi-majonez
Szparagi z dipem Wasabi-majonez może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz do szparagów, sok z cytryny, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szparagi Z Dipem Wasabi-Majonez, Majonez Wasabi, oraz Sates z tuńczyka z majonezem Wasabi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi blanszować w 2 partiach w dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełożyć na durszlak i spłukać pod zimną bieżącą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Dobrze osuszyć i osuszyć.
4
Ubić razem majonez, sos sojowy, cukier, sok z cytryny i pastę wasabi, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WasabiPasta Wasabi
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Sos SojowySos Sojowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Szparagi podawać z dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1
* Szparagi i dip można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn