Szparagi pieczone z octem balsamicznym

Szparagi pieczone z octem balsamicznym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonych szparagów z octem balsamicznym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Mieszanka mielonej soli morskiej, oliwy z oliwek, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowane Szparagi I Cebula Z Octem Balsamicznym I Serem Pleśniowym, Grillowane szparagi i czerwona cebula z oliwą z oliwek i octem balsamicznym, oraz Ratatouille pieczone z octem balsamicznym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść szparagi w płytkim naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać olejem, solą i pieprzem; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Skropić octem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn