Szparagi gotowane na parze z majonezem estragonowym
Szparagi gotowane na parze z majonezem estragonowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz sól, czosnek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karczochy Gotowane Na Parze Z Majonezem Estragonowym, Szparagi Z Majonezem Estragonowym, oraz Grillowane Szparagi Z Wędzonym Łososiem I Majonezem Estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić majonez, w blenderze lub robocie kuchennym, umieść tofu, sok z cytryny, musztardę, sól, szalotkę i czosnek. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka. W blenderze dodać olej kroplami.
Umieścić w szklanym lub plastikowym pojemniku; wymieszać z estragonem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do schłodzenia.
Umieść kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu lub patelni (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Szparagi umieścić w Koszyku. Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Steam 6 do 8 minut lub do chrupkiego przetargu.