Szparagi Gotowane Na Parze Z Dipem Pomidorowo-Bazyliowym
Szparagi gotowane na parze z dipem pomidorowo-bazyliowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką krem, majonez, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 40%. Podobne przepisy to Szparagi i fasolka szparagowa gotowane na parze ze świeżym dipem cytrynowo-bazyliowym, Sałatka z pomidorów wiśniowych, szparagów i awokado z bazylią i fetą, oraz Szparagi, pieczarki i pomidory Sauté ze świeżą bazylią i parmezanem.
Instrukcje
Ubić razem majonez i kolejne 4 składniki. Przykryć i schłodzić do 2 dni, w razie potrzeby.
Zerwać twarde końce szparagów. Gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 3 minuty lub do chrupiącej miękkości; odcedzić. Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Przykryć i schłodzić, w razie potrzeby.