Szkielet wieprzowy i ryż
Szkielet wieprzowy i ryż może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz schab, ryż, wieprzowina backbones, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Roll-Upy Szkieletowe, Kręgosłup diabła z Lolindy, oraz Wieprzowina Larb (tajska Sałatka z wieprzowiną, ziołami, Chili i tostami ryżowymi w proszku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników zagotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 1 1/2 godziny lub aż mięso będzie miękkie.
Wymieszać z ryżem; przykryć i gotować na małym ogniu 20 do 25 minut lub aż ryż jest gotowy. (Nie mieszać.) Ryż puch widelcem i podawać.
Uwaga: kości wieprzowe są również sprzedawane jako " żeberka w stylu wiejskim."