Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj pikantnego bakłażana Szechuan. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz mieloną wieprzowinę, mirin, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bakłażan Smażony Szechuan, Bakłażan W Stylu Szechuańskim (Bakłażan), oraz Pikantny Makaron Szechuan.
Instrukcje
1
Ułóż bakłażana w parowarze warzywnym. Para, pokryte, 5 minut, lub do bakłażana jest miękka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Torebka świeżego Szpinaku
2
W misce ubijamy bulion i kolejne 5 składników (przez pastę).