Jeśli $2.1 za porcję spadki w budżecie, Szawuot, Ruth i sernik mogą być doskonałe Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, cukier granulowany, pełnowymiarowe krakersy graham z miodem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sernik czekoladowo-miętowy Ruth, Słynny Sernik cioci Ruth, oraz Babe Ruth Bars.
Instrukcje
1
Około 45 minut przed pieczeniem wyjmij serek z lodówki, aby mógł powrócić do temperatury pokojowej.Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść kawałek papieru pergaminowego na dnie 9-calowej patelni sprężynowej, a następnie uszczelnij krawędź patelni sprężynowej wokół podstawy. Podstawa powinna być pokryta pergaminem z krawędziami papieru wystającymi z boków patelni. Ten papier utrzyma sernik od przyklejania się do dna patelni. Nasmaruj wewnętrzne boki patelni springform masłem lub sprayem do gotowania, upewniając się, że boki są całkowicie pokryte. Nie spryskiwać pergaminem od spodu.WAŻNE: upewnij się, że patelnia springform jest całkowicie zablokowana i zabezpieczona wokół pergaminu! Nie ma nic gorszego niż napełnianie patelni z ciasta sprężynowego i posiadanie patelni rozpada się lub przecieka na Ciebie. Jeśli masz starszą lub niższą jakość patelni, która nie blokuje się szczelnie, możesz wyciąć pergamin w okrąg, aby wyrównać dno, a nie pozwolić na wystawienie krawędzi, więc nie ma warstwy pergaminu, aby zakłócać seal.In Robot kuchenny, pulsuj razem krakersy graham, cukier puder, posiekane orzechy włoskie, cynamon, gałkę muszkatołową i sól, aż powstanie kruchy proszek (około 30 sekund przetwarzania).
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
3
Wlać roztopione masło na okruchy i kontynuować proces przez kolejne 10 sekund. Popchnij okruchy po bokach procesora, wymieszaj je łyżką i kontynuuj przetwarzanie przez około 10 sekund. Pod koniec przetwarzania okruchy powinny być równomiernie przyciemnione / zwilżone masłem. Mocno wcisnąć mieszankę okruchów w równomierną warstwę na dnie formy sprężynowej.Dokładnie oczyścić i wysuszyć Robot kuchenny. Połącz wszystkie składniki nadzienia sernikowego w robocie kuchennym, używając krótkich 1-sekundowych impulsów, aby wymieszać składniki przez około 15 sekund całkowitego czasu mieszania. Nie przesadzaj-spowoduje to zmianę konsystencji sernika. Konsystencja wypełnienia powinna być gładka (bez grudek), ale nie wodnista.Napełnij czajnik wodą i podgrzej go na płycie kuchennej. Gdy woda się nagrzewa, na przygotowaną patelnię należy ostrożnie wlać nadzienie sernikowe. Powierzchnię nadzienia sernika wygładzić łopatką lub łyżką; pop wszelkie duże pęcherzyki, które unoszą się na powierzchnię.Gdy czajniczek się zagotuje, ostrożnie napełnij szeroką patelnię gorącą wodą(nie spal się!).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Czajniczek
4
Umieść patelnię na spodzie piekarnika i umieść patelnię springform na środkowym stojaku piekarnika nad patelnią z wodą. Tworzy to parne środowisko w piekarniku, które pozwala na bardziej równomierne pieczenie ciasta (patrz uwaga poniżej). Zamknij piekarnik i piec w temperaturze 325 stopni F dla jednego hour.At pod koniec godziny wyjmij patelnię z wodą z piekarnika. Zamknąć piekarnik, wyłączyć ogień i pozostawić sernik do ostygnięcia powoli wewnątrz piekarnika przez 3 godziny. To powolne chłodzenie zapobiegnie pękaniu górnej części ciasta. (Jeśli nie zależy ci na pękaniu, możesz schłodzić go z piekarnika, co szybciej przywróci temperaturę pokojową.) Po 3 godzinach wyjąć patelnię z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Odstawić do temperatury pokojowej, następnie wstawić sernik do lodówki i schłodzić przez co najmniej 12 godzin. Delikatnie wyjmij ciasto z patelni springform po dokładnym schłodzeniu. Jeśli używasz polewy, rozłóż ją po schłodzeniu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6
Podawać na zimno.Uwaga: wolę metodę gotowania na parze opisaną powyżej niż tradycyjną "kąpiel wodną" lub bain-marie-oszczędza to konieczności owinięcia patelni w folię. Próbowałem tego sernika zarówno w bezpośredniej kąpieli wodnej, jak i metodą pośredniego gotowania na parze, a wynik jest dokładnie taki sam. poza tym nie musisz się martwić o wodoszczelność patelni springform. Mniej hałasu, mniej zamieszania. :) W małym rondlu podgrzej 1/3 szklanki wody. Powoli rozpuść cukier i skrobię kukurydzianą, gdy woda się nagrzeje. Gdy mieszanina się zagotuje, dodaj jagody. Mieszać powoli i stale przez 4-5 minut, aż mieszanina będzie gęsta, syropowa i bąbelkowa.
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Niech polewa powróci do temperatury pokojowej, a następnie umieść ją w lodówce, aby schłodzić na 1 godzinę. Dobrze wymieszać przed rozłożeniem na wierzchu sernika.