Szaszłyki z moreli, bekonu i kiełbasy
Jeśli u pacjenta występuje około 50 minut aby spędzić w kuchni, morele, bekon i kiełbasa szaszłyki może być spektakularny bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis do wypróbowania. Na 2,19 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 644 kalorie. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka rashers smugowany bekon, gotowe do spożycia morele, kiełbaski strona, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Szaszłyki Morelowe Z Krewetkami, Szaszłyki Z Kurczaka I Moreli, oraz Szaszłyki z królika i moreli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Poprowadź nóż wzdłuż długości boczków, aby trochę się rozciągnęły, rozłóż lekko musztardą, a następnie przeciąć na pół. Boczek zawijamy razem kiełbasę i morelę, a następnie na krótkie szaszłyki z liśćmi laurowymi, pozwalając na 2 bułki na osobę. Szaszłyki pieczemy w piekarniku z indykiem przez 30-40 minut na złoty kolor.
Podawać na półmisku obok indyka.