Szarlotka Tante
Szarlotka Tante to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, proszek do pieczenia, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Szarlotka Pieczone Pączki, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.)
W dużej misce połączyć mąkę, 2 łyżeczki białego cukru, proszek do pieczenia i sól.
Pokroić w 1/4 szklanki masła i smalcu, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Zmiksuj żółtko i mleko, dodaj do mieszanki mąki i mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę. Pat na dole i około 1 cal po bokach 8x12 cala patelni do pieczenia. Ułóż kliny jabłek w rzędach wzdłuż na wierzchu ciasta. Przykryj streuselem.
Aby zrobić streusel: w średniej misce, połączyć 1/2 szklanki białego cukru,1/4 szklanki brązowego cukru, cynamonu i 1 1/2 łyżki mąki.
Pokroić w masło i zmiksować na grubą masę.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 60 minut. Przykryć folią przez ostatnie 25 minut, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.