Szarlotka Sos Żurawinowy

Szarlotka Sos Żurawinowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sosu żurawinowego z szarlotką. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 100 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Mieszanka przypraw szarlotka, złote rodzynki, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Żurawinowy Jabłkowy, SOS Jabłkowo-Żurawinowy, oraz SOS Żurawinowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki z 1 szklanką wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do momentu pęknięcia żurawiny, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przełożyć do miski i schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn