Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj szarlotki karmelowo-orzechowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 414 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, unbaked ciasto powłoki, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jabłko Pecan Pie Cronuts z jabłkowym cydrem Karmel mżawka, Karmel-Pekan - Szarlotka, oraz Szarlotka Karmelowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wrzuć jabłka z sokiem z cytryny i wanilią.
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
W małej misce, połączyć mąkę, pekan i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Posypać nadzieniem.
8
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie bąbelkowe, a polewa rumiana. Natychmiast skropić polewą karmelową. Schłodzić na stojaku z drutu.