Szarlotka Karmelowo-Orzechowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj szarlotki karmelowo-orzechowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 414 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, unbaked ciasto powłoki, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jabłko Pecan Pie Cronuts z jabłkowym cydrem Karmel mżawka, Karmel-Pekan - Szarlotka, oraz Szarlotka Karmelowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wrzuć jabłka z sokiem z cytryny i wanilią.
Połączyć pekan, cukry, cynamon i skrobia kukurydziana; dodać do mieszaniny jabłek i wrzucić do herbu.
Polewa karmelowa na dno skorupy ciasta; wierzch z mieszanką jabłkową (skorupa będzie pełna).
W małej misce, połączyć mąkę, pekan i cukier.
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie bąbelkowe, a polewa rumiana. Natychmiast skropić polewą karmelową. Schłodzić na stojaku z drutu.