Szampan i pomarańcza-ogony homara na parze en Papillote
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 117 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli $4.09 za porcję spada w budżecie, szampan i pomarańczowe ogony homara en Papillote może być wielki bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pomarańczy, liści kopru włoskiego, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ogony Z Grilla O Zapachu Pomarańczy, Ogony homara pieczone dla 2, oraz Pieczone Ogony Homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 4 (15 x 24 cale) kawałki pergaminu. Złożyć na pół w poprzek. Narysuj duże serce na pół na każdym kawałku, a fałda papieru jest środkiem serca.
Warstwa 2 plastry pomarańczy, 1 ogon homara, 1 1/2 łyżeczki masła i 1 łyżka kopru włoskiego liści w pobliżu fałdy każdego kawałka pergaminu. Łyżka 3 łyżki szampana na każdej porcji. Począwszy od górnej części serca, krawędzie fałd pergaminu, krawędzie uszczelniające z wąskimi fałdami. Przekręć końcówkę, aby szczelnie zabezpieczyć.
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 5 minut. Ostrożnie otwórz Pakiety.
Usunąć mięso z ogonów homara; grubo posiekać. Powrót mięsa do skorupy ogona homara; umieścić na talerzu.
Mżawka 1 opakowanie soków na porcję; powtórzyć z pozostałych 3 ogony homara i 3 opakowania.
Posypać równomiernie solą.