Szampan i pomarańcza-ogony homara na parze en Papillote

Szampan i pomarańcza-ogony homara na parze en Papillote
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 117 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli $4.09 za porcję spada w budżecie, szampan i pomarańczowe ogony homara en Papillote może być wielki bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pomarańczy, liści kopru włoskiego, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ogony Z Grilla O Zapachu Pomarańczy, Ogony homara pieczone dla 2, oraz Pieczone Ogony Homara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 4 (15 x 24 cale) kawałki pergaminu. Złożyć na pół w poprzek. Narysuj duże serce na pół na każdym kawałku, a fałda papieru jest środkiem serca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
Wytnij serce i otwórz.
4
Warstwa 2 plastry pomarańczy, 1 ogon homara, 1 1/2 łyżeczki masła i 1 łyżka kopru włoskiego liści w pobliżu fałdy każdego kawałka pergaminu. Łyżka 3 łyżki szampana na każdej porcji. Począwszy od górnej części serca, krawędzie fałd pergaminu, krawędzie uszczelniające z wąskimi fałdami. Przekręć końcówkę, aby szczelnie zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Ogony HomaraOgony Homara
SzampanSzampan
MasłoMasło
Koper WłoskiKoper Włoski
5
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika; odstawić 5 minut. Ostrożnie otwórz Pakiety.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usunąć mięso z ogonów homara; grubo posiekać. Powrót mięsa do skorupy ogona homara; umieścić na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
MięsoMięso
9
Mżawka 1 opakowanie soków na porcję; powtórzyć z pozostałych 3 ogony homara i 3 opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
10
Posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn