Szalotka-Tymianek Holenderski

Szalotka-Tymianek Holenderski
Szalotka-tymianek Hollandaise jest Wegetariańskie SOS. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 353 kalorie, 6G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, sól, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 21%. Spróbuj Tymianek, szalotka i marynata cytrynowa, Pieczony indyk z masłem Szalotkowym i sosem tymiankowym, oraz Pieczony indyk z szalotką i szałwią z sosem Szalotkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki, i gotować 2 protokół lub tylko do miękkości. Wymieszać z tymiankiem i mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TymianekTymianek
3
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Żółtka umieścić w górnej części podwójnego kotła. Powoli ubijamy masło i szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Umieścić mieszaninę na ledwo gotującej się wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Ubijać stale, aż żółtka się zagęszczą, około 2 do 4 minut. (Nie pozwól, aby żółtka zbyt się rozgrzały, inaczej mieszanina będzie się mieszać.) Wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Umieścić sos w misce z ciepłą wodą do podania. Jeśli mieszanina zgęstnieje, cienka z niewielką ilością wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn