Szalenie dobry farsz i pieczone kotlety
Szalony dobry farsz i pieczone kotlety może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.81 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Mieszanka mieszanki farszu chlebowego, skondensowany krem zupy grzybowej, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Crazy Biscuits-herbatniki są smaczne, gdy wykonane od podstaw, te herbatniki są tak dobre, że będziesz szalony dla nich, Crazy Good Corn Fritter, oraz Szalony dobry makaron z kalafiorem i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania.
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować i mieszać grzyby i cebulę, aż grzyby będą miękkie i zrezygnują z ich płynu, o 5 protokół. Wymieszać w sherry, doprowadzić do wrzenia, i gotować na wolnym ogniu, aż cebula będą miękkie, 2 do 3 więcej minut.
Posypać mąkę na mieszaninie i gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje. Stopniowo mieszaj w 2/3 szklanki mleka, aby uzyskać kremowy sos, stale mieszając, aby uniknąć poparzenia.
Wymieszać w 1 puszce śmietany zupy grzybowej i suchego farszu, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż mieszanka farszu będzie wilgotna, około 5 minut.
Roztopić masło na średnim ogniu w dużej patelni, aż nie Spieniony, i smażyć kotlety, aż rumiane, ale nie gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Przenieść kotlety do przygotowanego naczynia do pieczenia. Wymieszać wodę na patelni, doprowadzić do wrzenia i zeskrobać i rozpuścić wszelkie resztki smaku pozostawione na patelni.
Niech gotować mieszaninę aż do zmniejszenia o połowę, o 10 protokół.
Wlać kapie patelni do mieszanki farszu, i dokładnie wymieszać.
Zbierz duże ilości farszu i kopiec na każdym kotle.
Ubijamy 1 puszkę śmietany zupy grzybowej z 1/2 puszki mleka i zalewamy każdy kotlet mieszanką zupy.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kotlety będą miękkie i ugotowane przez około 20 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka kotleta powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).