Syrop Orzechowo-Jabłkowy

Syrop Orzechowo-Jabłkowy
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Orzechowy syrop jabłkowy może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, brązowy cukier, pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Orzechowo-Jabłkowe, Orzechowy Karmelowy Dip Jabłkowy, oraz Sałatka Orzechowo-Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu połącz cukry i wodę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; wymieszać galaretkę, pekan i smak klonu. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
GalaretkaGalaretka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn