Swiss White Chocolate Cake
Szwajcarskie ciasto z białej czekolady wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje 39 centów za porcję. Ten deser ma 276 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 78 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, woda, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Rolada z białej czekolady szwajcarskiej z bitą śmietaną rabarbarową, Ciasto z białej czekolady z nadzieniem morelowym i kremem z białej czekolady, oraz The Whiteout Cake: białe ciasto warstwowe z lukrem z białej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Przesiać razem mąkę i sodę oczyszczoną; odstawić.
Białą czekoladę posiekać i umieścić w średniej misce.
Zalać gorącą wodą i mieszać, aż czekolada rozpuści się i będzie gładka. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić żółtka po kolei, następnie wymieszać z roztopioną białą czekoladą i wanilią. Ubij mieszankę mąki na przemian z maślanką, mieszając tylko do momentu włączenia.
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek do ciasta, a następnie szybko złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną smugi.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.