Suwaki Buffalo Chicken

Suwaki Buffalo Chicken
Suwaki Buffalo Chicken może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 727 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ostry sos, liście sałaty, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Suwaki Buffalo Chicken, Suwaki Buffalo Chicken, oraz Suwaki Buffalo Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć majonez, ser pleśniowy, seler, ocet, sól i pieprz w średniej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W głębokiej frytkownicy lub garnku z ciężkim dnem podgrzej tyle oleju z orzeszków ziemnych, aby dojść do połowy boków garnka, do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
W średniej wielkości misce ubić jajka z ostrym sosem. Kurczaka doprawić solą i pieprzem do smaku. Kurczaka zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie zalać mąką. Smażyć kurczaka przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wrzucić kurczaka do sosu z sera pleśniowego. Na dolną połowę każdej bułki kładziemy 1 kawałek kurczaka. Top z pomidorem i sałatą, w razie potrzeby. Przykryć wierzch bułki i natychmiast podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn