Suszona Wołowina W Plastrach
Suszona wołowina w plastrach może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $5.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 106g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek w proszku, płynny dym, sos worcestershire i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Lao Beef Jerky, oraz Beef Jerky dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić pieczeń w 6 - x 1/2 - x 1/4-calowe paski w poprzek ziarna.
Połączyć pozostałe składniki, i wlać paski wołowiny; wrzucić do płaszcza równomiernie. Chill 1 godzina.
Przykryj dolny stojak z drutu w piekarniku folią aluminiową. Zawieś paski wołowiny na górnym stojaku z drutu w odległości 1 cala.
Piec w 175 (z uchylonymi drzwiami) 4 godziny lub do jerky jest giętkie, ale nie kruche.
Uwaga: częściowo zamrozić mięso dla łatwiejszego krojenia. Przechowywać jerky w szczelnym pojemniku.