Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szynkę & ser Coleslaw spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz szarą musztardę Poupon dijon, ocet winny, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
1
Ubić olej, ocet, musztardę, koper, tymianek i pieprz w dużej misce z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mieszankę coleslaw, szynka, ser, ogórki kiszone, cebula i pietruszka; wrzucić do herbu. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia. Resztki surówki przechowywać w lodówce.