Surowa Sałatka Z Musztardy Z Grzankami Gruyère I Anchois

Surowa Sałatka Z Musztardy Z Grzankami Gruyère I Anchois
Surowa Sałatka z musztardą z grzankami Gruyère i anchois może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, musztardę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka musztardowa z sosem anchois, Zielenina mniszka lekarskiego z jajkiem sadzonym, grzankami i sosem anchois z 'Franny' s, oraz Jajka Z Grzankami Musztardowymi Gruyère I Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz anchois i czosnek w małej misce. Stopniowo ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść kostki chleba w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Mżawka 2 łyżki oleju sardeli nad, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Posypać chleb solą, pieprzem i połową sera; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray. Rozsypać chleb na prześcieradle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec grzanki, aż chrupiące i złoty, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Środek 8 filiżanek (luźno zapakowane) musztarda zieleni i umieścić w dużej misce (rezerwy pozostałych zieleni do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj grzanki i pozostały ser do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Wymieszać 5 łyżeczek soku z cytryny do pozostałego oleju sardeli; przyprawić sos solą, pieprzem i więcej soku z cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
SardeleSardele
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Dodać sos do sałatki; wrzucić do płaszcza.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn