Surowa Sałatka Z Musztardy Z Grzankami Gruyère I Anchois
Surowa Sałatka z musztardą z grzankami Gruyère i anchois może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, musztardę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka musztardowa z sosem anchois, Zielenina mniszka lekarskiego z jajkiem sadzonym, grzankami i sosem anchois z 'Franny' s, oraz Jajka Z Grzankami Musztardowymi Gruyère I Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Połącz anchois i czosnek w małej misce. Stopniowo ubij w oleju.
Umieść kostki chleba w średniej misce.
Mżawka 2 łyżki oleju sardeli nad, podrzucając do herbu.
Posypać chleb solą, pieprzem i połową sera; wrzucić do herbu.
Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray. Rozsypać chleb na prześcieradle.
Piec grzanki, aż chrupiące i złoty, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Odstawić.
Środek 8 filiżanek (luźno zapakowane) musztarda zieleni i umieścić w dużej misce (rezerwy pozostałych zieleni do innego użytku).
Dodaj grzanki i pozostały ser do miski.
Wymieszać 5 łyżeczek soku z cytryny do pozostałego oleju sardeli; przyprawić sos solą, pieprzem i więcej soku z cytryny, w razie potrzeby.
Dodać sos do sałatki; wrzucić do płaszcza.