Sunny ' s gulasz wołowo-jęczmienny z chrupiącym chlebem pieprzowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego i jęczmiennego Sunny ' s z chrupiącym chlebem pieprzowym. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 36g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.59 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, pół bagietki, perłowy jęczmień i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker gulasz wołowy, piwny i jęczmienny w miseczkach z chlebem, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Jęczmienny Wołowy dla podobnych receptur.
W holenderskim piecu na średnim ogniu dodaj masło i oliwę z oliwek. Kostki wołowe doprawiamy solą i pieprzem, a gdy patelnia będzie wystarczająco gorąca, dodajemy wołowinę. Uważaj, aby gotować wołowinę partiami, jeśli nie ma wystarczająco dużo miejsca. (Przeludnienie spowoduje parowanie, a nie pieczenie.) Przesączyć kostki z każdej strony, a następnie wyjąć na talerz łyżką szczelinową. W tłuszczu pozostałym z pieczenia dodać marchew, pasternak, seler, cebulę, tymianek, paprykę, szczyptę soli i zmielić lub 2 pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Pasternak
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Saute do miękkości, o 8 protokół. Podnieść ogień i wlać wino. Za pomocą drewnianej łyżki zeskrobać wszelkie kawałki na dnie patelni. Podgrzać na wolnym ogniu, a następnie dodać kostki wołowiny z powrotem do garnka wraz z liśćmi laurowymi i bulionem wołowym. Przykryć przygotowanym papierem pergaminowym i gotować w piekarniku przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
W ciągu 2 godzin Usuń pergamin, posmakuj i w razie potrzeby dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Dodaj jęczmień i wymieszaj z 1 szklanką wody, jeśli gulasz wygląda na zbyt suchy. Gotować, przykryte rzeczywistą pokrywką na tym etapie, aż jęczmień jest gotowane przez i miękkie, 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Gulasz
7
Wyjąć z piekarnika i udekorować posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)