Sum Z Mąki Kukurydzianej

Sum Z Mąki Kukurydzianej
Sum z mąki kukurydzianej jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 294 kalorie, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Cajun przyprawy, sos tatarski, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sum Z Mąki Kukurydzianej, Sum Z Mąki Kukurydzianej, oraz Sum Z Mąki Kukurydzianej.

Instrukcje

1
Połączyć mąkę kukurydzianą i czosnek w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CzosnekCzosnek
2
Filety posmarować mlekiem; posypać przyprawami. Pogłębiać filety w mieszaninie mąki kukurydzianej, delikatnie naciskając, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MlekoMleko
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 1 łyżeczkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodaj 2 filety na patelnię i gotuj od 5 do 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć filety z patelni; odstawić i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem. Powtórz procedurę za pomocą sprayu do gotowania, pozostał 1 łyżeczka oleju i 2 filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Podawać z sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn