Sum z farszem grzybowym i szpinakowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 15,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 2584 kalorii, 86g białka, oraz 219g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka soku z cytryny, sól, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Spróbuj Sum z farszem Grzybowo-szpinakowym, Farsz z dzikich grzybów i szpinaku, oraz Pieczarkowy szpinak Indyk Quiche z farszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F i umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części oven.To dodać farsz, w dużej patelni ciepła masła i oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Dodaj szalotki i saute aż zmiękną, Nie brązowy, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Dodać grzyby i saute do miękkości i najbardziej płyn odparował, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Dodaj wino i mieszaj, aż prawie wszystko odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Grzyby posypać mąką i dobrze wymieszać, aby włączyć, 2-3 protokół.Podnieść ogień do wysokiej, wrzucić szpinak i dodać śmietanę do gotowania na patelni do wrzenia, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wyjąć z ognia i wymieszać sok z cytryny, cayenne, orzechy nerkowca i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Orzechy Nerkowca
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Dobrze wymieszać, ponieważ mieszanina będzie nieco gęsta, smak i dostosować sól, jeśli to konieczne, pamiętając, że jeśli używasz solone orzechy nerkowca może potrzebować mniej soli.Masło lub spryskać naczynie do pieczenia i podzielić farsz na dwie oddzielne kopce i top każdy z filetem z suma.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.