Sum Z Farszem Grzybowo-Szpinakowym

Sum Z Farszem Grzybowo-Szpinakowym
Sum z farszem grzybowym i szpinakowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 15,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 2584 kalorii, 86g białka, oraz 219g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka soku z cytryny, sól, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Spróbuj Sum z farszem Grzybowo-szpinakowym, Farsz z dzikich grzybów i szpinaku, oraz Pieczarkowy szpinak Indyk Quiche z farszem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F i umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części oven.To dodać farsz, w dużej patelni ciepła masła i oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj szalotki i saute aż zmiękną, Nie brązowy, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Dodać grzyby i saute do miękkości i najbardziej płyn odparował, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Dodaj wino i mieszaj, aż prawie wszystko odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Grzyby posypać mąką i dobrze wymieszać, aby włączyć, 2-3 protokół.Podnieść ogień do wysokiej, wrzucić szpinak i dodać śmietanę do gotowania na patelni do wrzenia, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyjąć z ognia i wymieszać sok z cytryny, cayenne, orzechy nerkowca i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Dobrze wymieszać, ponieważ mieszanina będzie nieco gęsta, smak i dostosować sól, jeśli to konieczne, pamiętając, że jeśli używasz solone orzechy nerkowca może potrzebować mniej soli.Masło lub spryskać naczynie do pieczenia i podzielić farsz na dwie oddzielne kopce i top każdy z filetem z suma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Prażone Orzechy Nerkowca SolonePrażone Orzechy Nerkowca Solone
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Filety posypać bułką tartą, jeśli używasz, a następnie skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
9
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez 15-20 minut, aż ryba będzie łatwo płatkować na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkuKiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)12 łyżeczki czosnku w proszkumasło, roztopionemasło, roztopione23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaorzechy nerkowca, grubo posiekaneorzechy nerkowca, grubo posiekane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaorzechy nerkowca, grubo posiekaneorzechy nerkowca, grubo posiekane1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.s filety sumowe )s filety sumowe )1szczyptacayennecayenne23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawytrawne białe winowytrawne białe wino23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawytrawne białe winowytrawne białe wino23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąkamąka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąkamąka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Batoniki toffi Heathświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1Batoniki toffi Heathświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1dla każdego.świeży klin cytrynowyświeży klin cytrynowy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grzyby portabella, drobno posiekanegrzyby portabella, drobno posiekane2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grzyby portabella, drobno posiekanegrzyby portabella, drobno posiekane0Batoniki toffi Heathsól do smakusól do smaku0Batoniki toffi Heathsól do smakusól do smaku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana szalotkaposiekana szalotka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana szalotkaposiekana szalotka4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży szpinak, łodygi usunięte, grubo posiekaneświeży szpinak, łodygi usunięte, grubo posiekane4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży szpinak, łodygi usunięte, grubo posiekaneświeży szpinak, łodygi usunięte, grubo posiekane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn