Sum W Stylu Cajun
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cajun stylu Sum spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,68 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Mieszanka filetów sumowych, cebuli w proszku, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sum W Stylu Cajun, Cajun Catfish, oraz Cajun Catfish.
Instrukcje
W płytkiej misce, połączyć pierwsze siedem składników. Spryskaj obie strony ryby sprayem o smaku maślanym. Zanurz jedną stronę każdego fileta w mieszance przypraw.
Umieść stronę przyprawy w dół na dużej patelni pokrytej sprayem o smaku maślanym. Gotować na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.