Sum Smażony W Piekarniku
Need a pescatariańskie danie główne? Sum smażony w piekarniku może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz parmezan, płatki kukurydziane, miracle Bat dressing, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sum Smażony W Piekarniku, Sum Smażony W Piekarniku, oraz Sum Smażony W Piekarniku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszaj okruchy płatków kukurydzianych i parmezan.
Rozłóż rybę z sosem; wierzch z mieszaniną okruchów.
Miejsce w patelni 15x10x1 cala.
Piec 25 do 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.