Suflet z kraba i tymianku cytrynowego
Need a pescatariańskie danie główne? Suflet z kraba i tymianku cytrynowego może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS maślany z trybuli, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflet krabowy z karmelizowanym sosem marchewkowym, Suflet z krewetek i krabów z czerwoną papryką i estragonem, oraz Suflet Cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło sześć 6-uncji lub cztery 8-uncji ramekin i płaszcz z bułką tartą, stukając nadmiar. Przygotowane ramekiny przełożyć na dużą płytką patelnię.
Masło rozpuścić w średnim sosie-patelni.
Dodać mąkę i ubijać na umiarkowanym ogniu, aż bulgotanie, o 1 minutę.
Dodaj mleko i 1/4 łyżeczki soli i ubijaj, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić żółtka, następnie energicznie ubijać na umiarkowanym ogniu, aż mieszanina ponownie się zagotuje.
Przenieś podstawę Suflera do dużej miski, naciśnij kawałek folii bezpośrednio na powierzchni i pozostaw do ostygnięcia.
Budyń ubijamy na gładką masę, następnie składamy Krab. Doprawić solą i pieprzem.
Beat białka jaj, aż utrzymają twarde szczyty. Wymieszaj jedną trzecią ubitych białek do podstawy, aby ją rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe białka. Łyżka ciasto do ramekins, wypełniając je w ciągu 1/2 cala felgi. Wyczyść felgi.
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dotrzeć do połowy boków ramekinów.
Piec suflety przez 30 minut, lub do lekko rumiane.
Podawać natychmiast z sosem maślanym z Trybuli.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.