Suflet z kraba i szafranu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szafranową dawkę, ser, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Suflet Bursztynowy Krab, Tarta z krabem, szafranem i parmezanem, oraz Pierś z kurczaka z sufletem z kraba i karczocha.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.