Suflet Czekoladowo-Malinowy

Suflet Czekoladowo-Malinowy
Suflet czekoladowo-malinowy to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 709 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.92 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czekolady, krem Tatar, maliny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Suflet Czekoladowo-Malinowy, Suflety z białej czekolady z sosem Malinowo-czekoladowym, oraz Suflet malinowy Low Carb w / Molten Chocolate Center dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dopasuj poszczególne suflety z 6-calowymi szerokimi podwójnymi taśmami folii, szczotkowanymi bez smaku olejem roślinnym, tworząc kołnierze rozciągające się 3 cale nad obręczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
W dużej żaroodpornej misce nad ledwo gotującą się wodą rozpuść obie czekoladki, mieszając od czasu do czasu, aż będą gładkie. W misce z mikserem ubić żółtka, aż będą grube i blade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W małym rondlu połącz sok malinowy z 1 1/2 łyżki cukru. Doprowadzić mieszaninę malin na wolnym ogniu, dodać ją do żółtek w strumieniu, stale ubijając i ubijać mieszaninę przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać mieszaninę żółtka do mieszaniny czekolady w strumieniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
5
W dużej misce z mikserem ubić białka do spienienia, dodać śmietanę z kamienia nazębnego i ubić białka, aż utrzymają miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać pozostały cukier, trochę na raz, i ubić białka, aż utrzymają sztywne błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
W schłodzonej misce z mikserem ubić śmietanę, aż po prostu utrzymuje sztywne szczyty. 1/4 białek wymieszać z mieszaniną czekolady, złożyć pozostałe białka i tuż przed ich całkowitym dodaniem delikatnie, ale dokładnie złożyć ubitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Łyżkę mieszanki do przygotowanego sufletu, wygładzić wierzch i schłodzić deser, przykryty luźno folią, przez co najmniej 3 godziny, lub do momentu ustawienia. Tuż przed podaniem ostrożnie zdjąć kołnierz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
9
(Suflet można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać przykryty i schłodzony kołnierzem foliowym na miejscu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
Sauternes-Filhot
Składniki, których będziesz potrzebować
SauternesSauternes
2
* OSTRZEŻENIE O SUROWYM JAJKU
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Kuchnie Food Network sugerują ostrożność w spożywaniu surowych i lekko ugotowanych jaj ze względu na niewielkie ryzyko salmonelli lub innej choroby przenoszonej przez żywność. Aby zmniejszyć to ryzyko, zalecamy używanie wyłącznie świeżych, odpowiednio schłodzonych, czystych jaj klasy A lub AA z nienaruszonymi skorupkami i unikanie kontaktu między żółtkami lub białkami a skorupką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Calvet Cremant de Bordeaux Brut z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Piękne złocistożółte ciało z bardzo drobnymi i trwałymi pęcherzykami.Wyrazisty nos żółtych owoców i brioche. Świeże i zrównoważone podniebienie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn