Strona Główna-Mielone Burgery Żubrowe
Strona główna-mielone burgery Żubrowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.69 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka amerykańskiego sera, Bison chuck, bułki hamburgerowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mielone hamburgery z indyka lub mielonej wieprzowiny, Burgery Z Bizonem, oraz Burgery Z Piwem I Żubrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mięso na obramowanej blasze do pieczenia lub dużej płycie, pozostawiając niewielką przestrzeń między każdą kostką.
Umieścić w zamrażarce, aż firma, ale nie zamrożone, o 15 protokół. Tymczasem skonfiguruj młynek do mięsa z płytką 3/8 cala. Mielić mięso zgodnie z instrukcją producenta. Przełącz Młynek na talerz 1/4 cala i zmiel ponownie, schładzając mięso między partiami w zamrażarce, jeśli zacznie się zbyt ciepło (powinno pozostać zamarznięte w dotyku).
Przełożyć mieloną wołowinę na obramowaną blachę do pieczenia.
Umieść mięso na obramowanej blasze do pieczenia lub dużej płycie, pozostawiając niewielką przestrzeń między każdą kostką.
Umieścić w zamrażarce, aż firma, ale nie zamrożone, o 15 protokół. Pracując w czterech partiach, pulsuj kostki mięsa w robocie kuchennym, aż do drobno zmielonego, około 15 krótkich impulsów.
Przełożyć na obramowaną blachę do pieczenia
Delikatnie naciśnij mieloną wołowinę na cztery paszteciki o szerokości 4 cali, naciskając, aż trzymają się razem i wykonując niewielkie Wcięcie w środku.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Burgery doprawiamy obficie solą i czarnym pieprzem. Grill, obracając od czasu do czasu, aż dobrze zwęglone i centrum rejestruje 52° na natychmiastowym termometrze odczytu dla średnio rzadkich lub 135 ° F dla średnich, dodając ser na ostatnie 30 sekund gotowania.
Przenieść do bułki, top według uznania, i służyć.