Stromboli miłośnika mięsa
Mięso Miłośnik Stromboli może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 16. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz salami, marynowaną paprykę, ciasto do pizzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Trzy Mięso Stromboli, Trzy-Mięsne Stromboli, oraz Meat' n ' Cheese Stromboli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spray 2 blachy do pieczenia z nonstick spray.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj obie połówki ciasta na duże prostokąty, około 9 na 13 cali.
Posypać każdy z papryką słodką, czosnek, i włoskie przyprawy, pozostawiając 1-cal granicy. Równomiernie rozprowadzić szynkę, sopressata, salami, pepperoni i mozzarellę na każdym z prostokątów ciasta.
Używając pędzla do ciasta, pomaluj granicę 1 długiej krawędzi na każdym kawałku ciasta umyciem jajecznym. Zaczynając od przeciwległego długiego końca bez mycia jajkiem, zwijaj każde ciasto jak galaretkę. Powtórz z innym ciastem.
Umieść na przygotowanych blachach do pieczenia i posmaruj blaty oliwą z oliwek.
W razie potrzeby posypać solą wędzoną.
Umieścić kilka szczelin w górnej części ciasta do odpowietrzania.
Piec do prawie całkowicie złoty kolor i zaczyna chrupać, o 25 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na około 10 protokół. Pokrój grubo i podawaj z rozgrzaną marinarą.