Stroganoff Wieprzowy
Wieprzowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 32G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka polędwicy wieprzowej, makaron jajeczny, cienko cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Stroganoff Wieprzowy, Stroganoff Wieprzowy, oraz Stroganoff wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu wieprzowego, podrzucając do płaszcza.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać cebulę na patelnię; gotować 2 protokół, często mieszając.
Dodać grzyby; gotować 6 minut lub aż grzyby uwolnią wilgoć, mieszając od czasu do czasu.
Dodać wino; dusić, aż wino zmniejszy się o połowę (około 7 minut). Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Śmietanę i musztardę połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać śmietanę z mieszaniną wina; dodać wieprzowinę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować 3 minuty lub do ogrzania; wymieszać z sokiem.
Posypać natką pietruszki.