Stroganoff
Stroganoff wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jeśli masz makaron, papryka, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Stroganoff, oraz Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mięso i cebulę przez 10 minut, lub do momentu, gdy mięso jest rumiane i cebula jest miękka. Wymieszać z mąką, solą i papryką. Następnie dodaj zupę grzybową, dobrze wymieszaj i gotuj, odsłonięte, przez 20 minut.
Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać śmietanę, dobrze mieszając i pozwalając na ciepło przez. Przykryć i odstawić tę mieszaninę na bok.
Ugotuj makaron jajeczny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić wodę z makaronu i wlać mieszaninę mięsa na makaron.