Stroganoff

Stroganoff
Stroganoff wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jeśli masz makaron, papryka, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Stroganoff, oraz Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mięso i cebulę przez 10 minut, lub do momentu, gdy mięso jest rumiane i cebula jest miękka. Wymieszać z mąką, solą i papryką. Następnie dodaj zupę grzybową, dobrze wymieszaj i gotuj, odsłonięte, przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać śmietanę, dobrze mieszając i pozwalając na ciepło przez. Przykryć i odstawić tę mieszaninę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
3
Ugotuj makaron jajeczny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
4
Odcedzić wodę z makaronu i wlać mieszaninę mięsa na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
MięsoMięso

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia6
Magazyn