Steki z sosem pieczarkowym

Steki z sosem pieczarkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać steki z sosem grzybowym spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 185 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki hamburgerowe z sosem pieczarkowym, Slow Cooker pieczarki okrągłe steki i sos, oraz Świeże ziołowe steki z polędwicy wołowej z sosem grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepła 12-calowa patelnia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posyp obie strony steków pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
3
Dodaj do patelni; gotować 6 do 8 protokół, obracając raz, lub do pożądanej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Usuń steki z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Patelnia płaszcz z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać szalotki i grzyby; gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
7
Wlać sos mix do małej miseczki. Stopniowo dodawać wodę, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj sos do patelni, skrobanie patelni poluzować brązowe cząstki. Gotować 1 minutę. Łyżka sosu na steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn