Steki Nadziewane Serem Pleśniowym
Steki nadziewane serem pleśniowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 8,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 724 kalorie, 49g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś steki z polędwicy wołowej, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki Z Serem Pleśniowym, Steki Z Sera Pleśniowego Herbed, oraz Steki Rib-Eye z jagodami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć czosnek w oleju do miękkości. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 5-7 minut lub aż złoty i zmięknie.
Dodaj pomidory; gotuj i mieszaj, aż pomidory zaczną pękać.
Wyjąć z patelni; odstawić i ogrzać.
Przeciąć kieszeń w najgrubszej części każdego steka; wypełnić serem pleśniowym.
Na tej samej patelni gotuj steki na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Podawać z mieszanką pomidorową.