Steki Cytrynowo-Ziołowe W Kostkach
Steki cytrynowo-ziołowe w kostkach mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 4. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, bułka tarta, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Steki Z Grzybami W Kostkach, Steki w kostkach z sosem, oraz Steki W Kostkach Parmigiana.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników.
Połącz białka, skórkę i sok. Steki zanurzyć w mieszaninie białka jaja; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Płaszcz patelni nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu.
Dodaj steki; gotować 8 minut z każdej strony lub do miękkości.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.