Stek Z Wytartej Flanki Na Sucho
Stek z wytartej flanki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 320 kalorii, 49g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka cebuli w proszku, cayenne, stek z flanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Stek z flanki z przyprawami, Stek Z Flanki Otarty Cebulą, oraz Spice Rubbed Flank Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu przez 3 do 4 minut
Połączyć musztardę, cebula w proszku, czosnek w proszku, sól, cayenne i ziele angielskie w małej misce. Przetrzyj stek boczny na całej powierzchni z mieszanką i odstawić na 10 protokół.
Umieścić stek na gorącym grillu i gotować 5 minut na stronie.
Wyjąć i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.