Stek Z Rodzynkami Whiskey
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Raisin Whiskey stek może być super przepis spróbować. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 38g białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz brązowy cukier, kanadyjska whisky, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Spróbuj Stek Balsamiczny Whiskey, Stek Z Polędwicy Whiskey, oraz Stek z polędwicy Whiskey dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rodzynki, whisky i brązowy cukier w zamykanej plastikowej torbie.
Steki włożyć do worka, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez 10 do 30 minut.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Transfer steki i marynaty do gorącej patelni.
Wyjąć rodzynki z patelni z rowkiem łyżką po ich plump, o 5 protokół; odstawić.
Gotuj steki, aż zaczną się jędrne i są gorące i lekko różowe w środku, 5 do 8 minut na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 140 stopni F (60 stopni C).
Steki podawać z rodzynkami.