Stek Teriyaki z koprem włoskim
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz japońskiego jedzenia. Spróbuj zrobić stek Teriyaki ze slaw kopru włoskiego w domu. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 520 kalorii, 48g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz sos sojowy, steki z rumu, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Hamburgery wieprzowo-koprowe z koprem włoskim, Sałatka z kopru włoskiego z brzoskwinią-sałatka z kopru włoskiego, oraz Koper Włoski.
Instrukcje
Wymieszaj soję, ocet i miód, dodaj steki, a następnie marynuj przez 10-15 minut.
Marchewkę, koper włoski, cebulę i kolendrę wymieszać i schłodzić, aż będzie gotowa do podania.
Gotować steki w patelni na kilka minut z każdej strony, w zależności od grubości i jak dobrze zrobić je lubisz. Mięso odstawić na talerz, następnie dodać pozostałą marynatę do patelni. Bubble marynaty, aż zmniejsza się trochę, aby lepki SOS.
Sałatkę udekorować sokiem z limonki, następnie ułożyć na talerzach i podawać ze stekami. Łyżka sos na mięso.