Stek T-Bone z sosem Barbecue z tamaryndowca i pomidorami marynowanymi w bazylii

Stek T-Bone z sosem Barbecue z tamaryndowca i pomidorami marynowanymi w bazylii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 8,15 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1052 kalorie, 63g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, wody, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 32 minuty. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Beer marynowany stek T-Bone, Podsmażona cebula i pieczarki, polane jajkiem sadzonym, Łosoś kokosowy z sosem Barbecue z tamaryndowca, oraz Grillowane skrzydełka z kurczaka z sosem barbecue Chipotle Tamaryndowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodać pozostałe składniki i gotować przez 20 minut.
Umieścić mieszaninę w blenderze i zmiksować na gładką masę. Powrót do rondla i gotować dodatkowe 15 do 20 minut, lub aż zgęstnieje. Rozgrzej grill. Rezerwa 1 szklanka sosu.
Steki posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Miejsce na grillu i grill na 4 do 5 minut, lub do złotego koloru. Obróć steki i kontynuuj grillowanie przez 5 do 6 minut. W ciągu ostatnich 2 minut grillowania posmaruj stek sosem i grilluj przez 1 minutę z każdej strony.
Wyjmij steki z grilla i posmaruj zarezerwowanym sosem barbecue.
Podawać z pomidorami marynowanymi w bazylii.
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Tinga Rio Reserve Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tinga Rio Reserve Merlot]()
Tinga Rio Reserve Merlot
Rubinowa czerwień w Kolorze z nutami malin i truskawek na nosie. Słodkie przyprawy przeszły na podniebieniu z francuskiego i amerykańskiego dębu, a podniebienie kończy się miękkimi okrągłymi taninami. Certyfikowany zrównoważony i certyfikowany weganizm.