Stek Salisbury z sosem grzybowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Salisbury stek z sosem grzybowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, cebulę, mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stek Salisbury z sosem grzybowym, Salisbury stek i sos pieczarkowy, oraz Stek Salisbury z sosem grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać wołowinę, jajko, 1/4 szklanki Bisquick mix i pieprz. Mokrymi rękami uformuj mieszankę wołowiny na 6 owalnych pasztecików o grubości około 1/2 cala. Lekko płaszcz paszteciki z pozostałych 1/4 szklanki Bisquick mix.
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Ułóż paszteciki w jednej warstwie na patelni.
Dodać plastry cebuli wokół i na wierzchu pasztecików. Gotować od 12 do 16 minut, obracając raz paszteciki i mieszając cebulę od czasu do czasu, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczyta 71°.
Jeśli to konieczne, łyżka tłuszczu z patelni i wyrzucić.
Dodać grzyby i sos do patelni. Włącz paszteciki do płaszcza z sosem.